Check-up met

Check-up met Sandra

Sandra deelde vorige maand haar verhaal, waarin ze vertelde over haar meervoudig gehandicapte zoontje Joep. Ook benoemde ik de inzamelingsactie, die was opgestart door vrienden. Joep groeide, moest een grotere rolstoel, en die paste niet meer goed in de auto. Ze wilde heel erg graag een busje, waarin de rolstoel van Joep gemakkelijk mee zou kunnen. Nu is er goed nieuws: ze hebben het busje kunnen kopen!


Sandra deelde al eerder haar verhaal. Ze vertelde toen onder andere over de klachten die Joep heeft en hoe de diagnose gesteld is. Je kan het vorige verhaal van Sandra hier lezen!

We zijn enorm dankbaar voor alles wat opgezet is

Omdat Joep natuurlijk groeit, paste zijn rolstoel, die ook groter werd, niet meer goed in de auto. Vrienden van jullie zijn daarom een inzamelingsactie begonnen, om zo geld in te zamelen waarmee een busje gekocht zou kunnen worden. Op je Instagram zag ik super goed nieuws voorbij komen: jullie hebben het busje gekocht! Hoe is dat?
Het is heel onwerkelijk. We zijn enorm dankbaar voor alles wat opgezet is. We hadden niet durven dromen dat deze droom zo snel gerealiseerd zou worden.

Hebben jullie al plannen of bestemmingen waar jullie, nu het kan, naar toe willen met het gezin?
We houden erg van reizen en hebben de zomervakantie naar Zuid-Frankrijk al geboekt. De eerste reisjes zijn vooral naar familie, en dat dat nu heel makkelijk kan is zo fijn.

Voor Joep is het natuurlijk ook geweldig, hij kan weer op avontuur en dingen zien en beleven. Je deelde ook filmpjes, waarin je hem zag stralen. Hoe is dat voor jou om te zien?
Ik ben enorm emotioneel als ik hem breeduit zie lachen en hoor schaterlachen, dit doet zo goed!

Joep doet het momenteel heel goed!

Naast dat Joep overkomt als een hele vrolijke jongen, heeft hij natuurlijk helaas ook nog zijn klachten en mindere dagen. Hoe gaat het verder met hem?
Joep doet het momenteel heel goed! Hij zit goed in zijn velletje. Hij is vrolijk en maakt een mooie ontwikkeling door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *