Hoe MediViews is ontstaan


De medische wereld heb ik altijd al interessant gevonden en heeft altijd mijn aandacht getrokken. Films, boeken, series, tv-progamma’s en verhalen van mensen uit mijn omgeving vind ik allemaal heel interessant. Ik vind het fascinerend hoe het lichaam werkt en ik vind het interessant om te weten hoe bepaalde ziektebeelden tot stand komen en hoe deze voorkomen en genezen kunnen worden.
Om nog meer over de medische wereld te weten te komen, zoek ik informatie over medische onderwerpen, beroepen en aandoeningen. Ook interview ik mensen met een aandoening, om ook meer inzicht te krijgen in de impact dat het heeft op iemands leven en interview ik hulpverleners om meer te weten te komen over wat hun beroep inhoudt.
Met MediViews wil ik een platform creëren met informatie, feitjes, aandoeningen en interviews over medische onderwerpen. Ik wil dat MediViews een platform is voor zowel mensen met medische kennis, als mensen zonder (veel) medische kennis.