Check-up met

Check-up met Danielle

Ik denk dat de meeste (HBO) verpleegkunde studenten ‘JufDanielle’ wel kennen van haar YouTube filmpjes, de JufDanielle Academie en haar Instagram account. Danielle vertelt over de JufDanielle app die sinds een paar weken te downloaden is op Android en over haar plannen voor ‘JufDanielle’ in 2022!


Danielle deelde als eerder haar verhaal. Ze vertelde toen over haar studie geneeskunde, hoe ze met ‘JufDanielle; is begonnen en waarom ze de keuze heeft gemaakt om te stoppen met haar werk als arts en zich 100% in te zetten voor ‘JufDanielle’. Je kan het vorige verhaal van Danielle hier lezen!

Je vertelde de vorige keer al over de Juf Danielle Academie én dat je met verschillende projecten bezig was. Nu heb je de Juf Danielle app gelanceerd! Was dat 1 van die projecten?!
Ja zeker! Het was al een lange tijd de wens van Academieleden (en van mijzelf haha) om in te kunnen loggen op de JufDanielle Academie via een app. Dus destijds, tijdens het eerste interview, zaten we midden in het ontwikkelen van de eerste versie. Inmiddels zijn we een tijdje verder en is de app verschenen en al meer dan 700x gedownload! En heb ik heel veel leuke reacties gehad!

De telefoon is natuurlijk niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven

Academie leden kunnen nu niet alleen via de laptop/ computer bij het lesmateriaal, maar ook via hun telefoon. Waarom heb je een app gemaakt?
De telefoon is natuurlijk niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dus is het wel zo makkelijk als je kan inloggen op de website via de telefoon! De mobiele versie van de website was er al een tijdje, maar een app maakt het allemaal nog weer makkelijker en sneller. De grootste uitdaging was het synchroniseren tussen de app en de website: Dus als je een les maakt op de app en vervolgens verder gaat op de website moet je natuurlijk wel de goede voortgang te zien krijgen. Maar dat is allemaal goed gelukt, en nu werkt het super handig voor studenten die het liefst via mobiel leren.

Ook had je het over het uitbreiden van je team. Ben je daar al mee bezig?
Ja zeker! 2021 heeft voor mij heel erg in het teken gestaan van groei en daar hoort ook groeipijn bij heb ik ontdekt haha. Er komen dan zoveel taken op de to do lijst dat je veel minder tijd overhoudt voor de leuke werkzaamheden zoals het opnemen van video’s, kleurboeken maken enzovoort. Dus is er afgelopen december een fulltime medewerker gestart om me te helpen met de dagelijkse to-do zaken van het bedrijf, zodat ik veel meer tijd heb om content te maken. Dat blijft toch wat ik het liefste doe!

Verder ben ik op dit moment zwanger van mijn tweede kindje, dus ook dat zal voor mij een hoogtepunt gaan worden in 2022!

Heb je al plannen voor 2022 met Juf Danielle?
Waar 2021 in het teken stond van website verbeteringen en het lanceren van de app, zal 2022 juist vooral hééérlijk om de content gaan draaien. Ik ben al lekker op weg met nieuwe lessen maken, en er zullen flink wat cursussen worden aangevuld met nieuwe content. Verder ben ik op dit moment zwanger van mijn tweede kindje, dus ook dat zal voor mij een hoogtepunt gaan worden in 2022! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *