Beroepen,  Interviews

Ashley is Consultant Healthcare: “Ik spreek dagelijks verpleegkundigen en help ze met hun zoektocht naar een nieuwe baan in ziekenhuis of klinieken”

Ashley is Consultant Healthcare bij BKV. Ze helpt verpleegkundigen met het vinden van een functie die bij hun wensen, ambities en competenties past. Naast het koppelen van werknemers aan werkgevers, doet BKV nog veel meer, zoals het organiseren van interessante webinars. Ashley vertelt erover!


Je werkt als Consultant Healthcare bij BKV. Wat houdt dat in?
In mijn rol als Consultant hou ik mij voornamelijk bezig met het bemiddelen van zorgprofessionals die open staan voor een nieuwe stap in hun carrière. Ik ga in gesprek met deze zorgprofessionals over hun wensen, ambities en competenties. Vanuit hier kijk ik welke opdrachtgever en functie passend zou zijn. Hierin adviseer ik beide partijen in welke mogelijkheden BKV te bieden heeft.

Hoe ben je bij BKV en deze functie terecht gekomen?
Na 8 jaar gewoond en gewerkt te hebben in Amsterdam, heb ik de stap gezet om terug te gaan naar mijn roots. Deze liggen namelijk in het Brabantse Bergen op Zoom. Door deze stap ben ik me gaan oriënteren op banen in de regio. Ik was al een aantal jaar werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling en daar wilde ik ook in verder. Wel ben ik gaan nadenken over met welke doelgroep ik het leuk zou vinden om mee te werken. Ik heb veel vrienden en familie die in de zorg werken waardoor het bij mij ook wel eens ging kriebelen. Nu weet ik waar mijn kracht ligt en deze ligt bij een functie in bemiddeling. Bij BKV zag ik een ideale combinatie. Tijdens mijn kennismakingsgesprekken voelde ik mij ook meteen thuis. 

Ik spreek dagelijks verpleegkundigen en help ze met hun zoektocht naar een nieuwe baan in ziekenhuis of klinieken

En hou je je bezig met een specifieke doelgroep of specialisme?
Ja zeker! Ik spreek dagelijks verpleegkundigen en help ze met hun zoektocht naar een nieuwe baan in ziekenhuis of klinieken.

Bij BKV zijn wij graag betrokken bij de ontwikkeling van zorgprofessionals

Naast dat BKV zorgmedewerkers en bedrijven koppelt, doet BKV nog veel meer. Wat doet BKV allemaal?
Dat klopt. Bij BKV zijn wij graag betrokken bij de ontwikkeling van zorgprofessionals. Onze online loopbaanwijzer is hier een voorbeeld van. Dit is een professionele, gratis beroepskeuzetest voor studenten en afgestudeerde zorgprofessionals. Daarnaast hebben we BKV Academy; hier bieden we verschillende leuke trainingen en coaching trajecten. Zo hebben we het carrière- en reflectiepakket. Korte coaching programma’s waarin we concreet en actief aan de slag gaan met jouw vraagstuk.

Maar ook op het gebied van deskundigheidsbevordering bieden we mooie online nascholing. Zoals bijvoorbeeld Advanced Life Support, COPD, ECG, medicatie toedienen en klinisch redeneren. Verder bieden we inhoudelijke webinars die je snel bijspijkeren op het gebied van palliatieve zorg, werken in een multidisciplinair team, timemanagement enzovoort. Kortom: we zijn er voor al jouw ontwikkelingsvraagstukken. Learning for life!

We bieden ook verschillende trainingen via onze MedicAcademy aan die je naast je werk kan volgen

Wat doet BKV als een verpleegkundige eenmaal bij een zorgorganisatie is geplaatst?
Wij zullen altijd regelmatig contact met de verpleegkundige opnemen. De begeleiding is per persoon verschillend. We kijken echt naar waar jij behoefte aan hebt en hoe wij hierin kunnen begeleiden. We bieden ook verschillende trainingen via onze MedicAcademy aan die je naast je werk kan volgen. Hierin kun je de verdieping op zowel professioneel als persoonlijk vlak zoeken.

BKV heeft ervaring in de begeleiding van zorgprofessionals sinds 1997

Waarom is BKV juist voor deze zorgprofessionals interessant?
BKV heeft ervaring in de begeleiding van zorgprofessionals sinds 1997. De kennis die we hebben opgebouwd in die jaren zorgt ervoor dat wij goed kunnen meedenken in de mogelijkheden voor een zorgprofessional. Daarnaast zijn we een organisatie die altijd eerlijk advies geeft, aan zowel zorgprofessional als opdrachtgever, op basis van de opgedane kennis van de zorgbranche.

Hoe kunnen geïnteresseerde verpleegkundigen in contact komen?
Dat kan op verschillende manieren. Ik ben zelf goed telefonisch of via whatsapp bereikbaar op +31 6 20 97 72 19. Daarnaast staan ook mijn collega’s klaar, mocht je een vacature zien die interessant is. Al onze contactgegevens staan onder de vacatures vermeld. Mocht je een vraag hebben of een afspraak willen inplannen kan dit ook per mail via ashley@bkv.jobs. Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *