Persoonlijk

Geurwolkje diffuser: ultiem genieten


Als zorgprofessional (in spé) weet je als geen ander dat het lange, drukke en soms heftige dagen zijn in de zorg. Maar met Geurwolkje kan je ultiem genieten en weer tot rust komen.


Lange dagen, heftige casussen, hoge werkdruk: voor zorgprofessionals (in spé) is dit eerder regelmaat dan uitzondering. Hoe fijn is het dan als je bij thuiskomst lekker kan ontspannen en tot jezelf kan komen? Geurwolkje is hier de ideale manier voor.

Geurwolkje zorgt ervoor dat je huis heerlijk ruikt door middel van natuurlijke etherische oliën. Daarnaast zorgt de diffuser ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft en zuivert hij de lucht. Hierdoor kan je heerlijk genieten en creëer je een fijne manier om te ontspannen. Op de bank, met een kopje thee of koffie erbij, met een boek of lekker de televisie aan. Zo kan je je weer helemaal opladen voor de volgende dienst!

Ook tijdens het studeren of thuiswerken is het ideaal: je hebt een lekkere geur in je kamer, luchtzuiveraar én een luchtbevochtiger in één. Een te lage luchtvochtigheid kan zorgen voor klachten als droge en geïrriteerde ogen, hoofdpijn, concentratieproblemen en hevige vermoeidheid.

Kortom: door middel van Geurwolkje kan je ultiem ontspannen én het zorgt ook nog eens voor een goede luchtkwaliteit!

Hoe werkt Geurwolkje?
De diffuser is heel makkelijk in gebruik; je voegt water en een paar druppels etherische olie van Geurwolkje toe. Dan kan je hem aanzetten en instellen op tijd en licht aanzetten, voor extra sfeer. En dan kan je ‘me-time moment’ beginnen! 

Naast de bekende diffusers en etherische oliën, heeft Geurwolkje nog veel meer! Zo hebben ze onder andere een verzorgingslijn, geurkaarsen, roomsprays, thee en geschenkpakketten. Nóg meer manieren om te ontspannen en tot rust te komen dus!

Wil je jezelf of iemand anders iets cadeau geven van Geurwolkje? Dan heb ik iets leuks! Met de code ‘MEDIVIEWS10’ krijg van 22 mei t/m 29 mei 10% korting bij Geurwolkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *