Medische wereld

Medic Academy: Jouw toegang tot leren en ontwikkelen


Om goed voor anderen te kunnen zorgen en duurzaam inzetbaar te blijven, is het belangrijk dat je ook goed voor jezelf zorgt. Medic Academy is hét leer- en ontwikkelplatform voor zorgprofessionals.


Medic Academy is hét leer- en ontwikkelplatform voor iedere zorgprofessional; of je nou verzorgende, verpleegkundige of medisch specialist bent. Hier kan je geaccrediteerde trainingen en praktische e-learnings volgen en zijn er coaches die jou kunnen helpen. Ieder mens heeft behoefte aan zelfontwikkeling en groei. Zeker in de huidige tijd, waarin er veel van zorgverleners gevraagd wordt, is het niet alleen belangrijk om je als professional te ontwikkelen, maar juist ook als mens. Als jij lekker in je vel zit, ben je niet alleen voor jezelf een leuker en gelukkiger persoon, maar ook voor jouw patiënten en cliënten. Daarom biedt Medic Academy de unieke combinatie van deskundigheidsbevordering in combinatie met persoonlijke ontwikkeling aan.  

Verschillende trainingen
Leren voor je werk én leren voor je plezier, op een manier die bij jou past: via korte online modules, klassikale trainingen of persoonlijke coaching sessies. Medic Academy biedt meerdere trainingen en mogelijkheden aan.

Sollicitatie
Medic Academy biedt meerdere trainingen aan omtrent sollicitaties en alles wat daar bij komt kijken. Zo staan er tips op de site met daarin tips waar je cv aan moet voldoen en is er een individuele sollicitatietraining die je kan volgen. Ook kan je tips vinden over je sollicitatiebrief- en gesprek.

Loopbaan
Door middel van de loopbaan- en salariswijzer geeft Medic Academy je meer kennis over je (mogelijke) loopbaan en salaris. De loopbaanwijzer helpt je bij het maken van keuzes en het kiezen van een richting en de salariswijzer geeft praktische informatie over salaris en verdiensten. Daarnaast biedt Medic Academy persoonlijkheidstesten. Hiermee krijg je via een thuistest meer inzicht in jouw kwaliteiten en wordt het resultaat hiervan in een persoonlijk gesprek besproken. Dit kan ook door middel van het loopbaanadviesgesprek dat Medic Academy aanbiedt. Hierbij ga met één van de coaches in gesprek, zodat je erachter kan komen welke kwaliteiten en wensen je hebt en welke loopbaan het best bij je past.

Coaching
Door te reflecteren op je eigen ervaringen en gedrag, kan je jezelf ontplooien. Samen met een coach kijk je naar je kwaliteiten en valkuilen, zodat je inzicht krijgt in je gedrag(spatronen). Zo ga je bewuster om met de twijfels en de keuzes in je leven, zowel in je werk als in je privéleven.  


Wil je meer te weten komen over de Medic Academy? Dat kan via de volgende link: www.medicacademy.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *